Om mig

/carin-gul-img-9948.jpg

 

Jag är Carin Gustafsson och bor i Göteborg. 

Så här beskriver jag mitt möte med Inspirativ målning:   

"När jag 2004 gick en kurs i Inspirativ Målning släppte många års begränsande tankar om att ”jag kan inte måla”. För på denna kurs får man lära sig att alla kan!
För mig var det som att öppna en slussport. Genom en enkel teknik hittade jag tillbaka till min inre källa. Ut vällde färger och former i ett flöde som pågår än. När jag målar på detta vis dyker olika känslor och upplevelser upp, får ett uttryck i bilden och passerar förbi. Prestation och krav försvinner, byts ut mot lek och kreativitet. Fram kommer glädje, värme och ett öppet hjärta och jag känner en inre frid. 
När jag fick känna så härligt det är att måla, så ville jag förstås sprida detta vidare till andra som kanske inte hållit i en pensel sedan de var barn, eller till de som redan målar men som vill komma vidare, gå djupare. Därför har även jag utbildat mig till instruktör i inspirativ målning" 

 

Oftast håller jag kurser i Göteborgsområdet, men jag reser även över hela Sverige och håller en eller tvådagars-kurser om önskemål finns. Ta gärna kontakt med mig om du vill att jag kommer till din ort!

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)